Altijd grip op je agenda en uitgevoerde acties

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij inzicht hebt in de acties die Notify uitvoert. Staan een klant klaar voor herinnering? Dan weet jij het van tevoren. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld.

Gratis aanmelden binnen één minuut

Overzicht en structuur

Goed overzicht is super belangrijk. In het Notify dashboard zie jij in één oogopslag welke acties staan ingepland, welke betaalverzoeken zijn verstuurd en over welke facturen vragen zijn gesteld. De aandachtspunten pik je er eenvoudig uit, zodat je snel kunt reageren bij urgente zaken.

Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die wij voor je uitvoeren of wat wij nog voor je gaan doen.

Persoonlijke agenda

Alle debiteuren die automatisch een betaalverzoek krijgen vind je terug in de agenda. We sturen je altijd nog een notificatie, zodat je de acties nog even kunt checken. Een factuur pauzeren zodat die niet mee gaat met de flow? Je doet het met één klik. Belacties verzamelen we voor je en je draagt hier eenvoudig facturen over aan je incassobureau.

Notities maken en opvolgen 

Als je een klant hebt gesproken, dan wil je dat natuurlijk kunnen vastleggen. Notify bied jou de mogelijkheid zowel op factuur als debiteurniveau notities te maken, die voor alle gebruikers zichtbaar zijn. Zo heb je niet alleen een gestructureerde vastlegging van gemaakte afspraken, maar is ook voor iedereen duidelijk wat er besproken is.

Communiceren met je klant

Duidelijke communicatie is de sleutel tot goed debiteurenbeheer. Met Notify is klantcommunicatie helder en overzichtelijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw debiteuren. Je communiceert eenvoudig op factuurniveau en zo houd je alle correspondentie overzichtelijk in één systeem.

Gewoon lekker klantvriendelijk

We helpen niet alleen jou, maar ook je klanten. Met een fijn online klantenportaal kunnen zij alle informatie vinden over hun facturen, betaalinformatie en veel gestelde vragen. We verbeteren de klantervaring en dat zorgt voor beter betaalgedrag wat jouw cashflow natuurlijk ten goede komt.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

Voeg programma’s toe die jouw organisatie dagelijks gebruikt en werk direct efficienter via onze inbox.