We zijn op een missie

Wij zijn Finster, het enthousiaste team achter Notify. Credit management is belangrijker dan ooit. Daarom bouwen wij elke dag aan ’s werelds beste software om credit management makkelijker en vooral leuker te maken. Welkom bij Notify!

Kunnen we jou helpen?

Notify Software B.V.
Canadalaan 4
7316 BX Apeldoorn
[email protected]

 

Liever bellen?

Bel: 055 – 80 80 400

Kvk nummer
75451484

Btw-identificatienummer
NL860287725B01

Slim debiteurenbeheer

Wij willen graag het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi.

Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en precies waar het nodig is juist persoonlijker te maken.

Een ambitieus team van creditmanagement specialisten, ontwikkelaars en een ijzersterk support team

Notify bestaat uit jonge, ambitieuze en energieke mensen die graag plezier hebben, maar spelen om te winnen. Samen bouwen we elke dag aan ’s werelds beste creditmanagement oplossing.

Alles voor en met een glimlach

Samen met ons geweldige team zorgen wij voor een topsfeer om elke dag weer de allerbeste ervaring te kunnen bieden voor onze klanten. Lachen en een onbevangen sfeer horen hier zeker bij. Wanneer wij het naar ons zin hebben, presteren wij maximaal!

Waarom Notify?

Honderden teams gebruiken Notify om creditmanagement makkelijk te maken en daarbij de allerbeste klantervaring te bieden.

Jong doelgericht team
De drive om het beste te leveren
We doen het samen
Non-stop innovatie
We love our customers
Samen het verschil maken
Alles voor een lach

We’re ready to rock

Heb je al een Notify account? Klik hier om in te loggen.