Debiteurenadministratie

De debiteurenadministratie is onderdeel van het debiteurenbeheer. Van zzp tot grootbedrijf; iedere onderneming die facturen stuurt, heeft een debiteurenadministratie bij te houden. Dit is bovendien zeer belangrijk, aangezien de debiteuren administratie van directe invloed is op de cashflow. Hoe sneller debiteuren betalen, hoe lager de kans op wanbetaling of de noodzaak voor externe financiering wordt. Vanuit deze visie hebben wij bij Notify dé oplossing voor debiteurenbeheer ontwikkeld. Met onze software en strategie wordt gemiddeld een 30% snellere betaling behaald met 80% minder werk. Hoe dit werkt, lichten we graag toe. Vraag gerust een demo aan of lees verder.

notify software

De oplossing voor debiteurenadministratie taken

Debiteurenadministratie is bij veel ondernemingen een ondergeschoven kindje. Dit komt deels doordat veranderingen in boekhoudsoftware ingrijpend en daarmee zeker niet wenselijk zijn. Doordat Notify het huidige boekhoudpakket niet vervangt, maar een aanvulling biedt, is het in gebruik nemen een fluitje van een cent. Welke debiteurenadministratie taken kan Notify vervolgens uitvoeren? Door middel van ‘flows’ kan het hele traject dat na het versturen van de factuur geautomatiseerd worden. Doordat deze taken structureel uitgevoerd worden, is het ook meteen overzichtelijk. Door met Notify te werken is er zicht op de debiteurenstand én krijg je updates over de financiële situatie van een debiteur.

Wat biedt Notify?

Als je je afvraagt “Wat is een debiteurenbeheer?”, dan is het slim om een demo in te plannen. Je begint dan direct goed. Want wat biedt Notify? Onze debiteurenbeheer software is heel veelzijdig. Het zorgt er aan jouw kant voor dat je taken kunt automatiseren en dat je updates over de kredietwaardigheid van jouw debiteuren krijgt. Ook voor jouw debiteuren heeft onze software veel te bieden. Je kunt met Notify jouw klanten een portaal aanbieden in je eigen huisstijl. In dit portaal kunnen zij facturen inzien, online betalingen verrichten of contact opnemen. De contactaanvragen komen in de berichtenbox die ook onderdeel is van Notify. Je kunt je vast voorstellen hoeveel tijd dit bespaart en welk gemak dit jou en jouw debiteuren biedt. Krijg je al zin om onze software te gebruiken?

Notify voert de meeste taken voor je uit

De meeste taken worden door Notify uitgevoerd. Naar zaken als debiteuren herinneren of een aanmaning sturen heb je geen omkijken. Alleen de zaken die jouw aandacht nodig hebben, daar krijg je een notificatie van. Via ons dashboard krijg je bijvoorbeeld een waarschuwing als de kredietwaardigheid van jouw klant daalt. We proberen zoveel mogelijk praktische, proactieve taken aan te dragen zodat de kans op wanbetalingen van debiteuren afneemt. Debiteurenadministratie is meer dan alleen achter onbetaalde facturen aan zitten. Met Notify krijg je tijd voor die andere taken.

Veelgestelde vragen over debiteuren administratie

Graag behandelen we een aantal veelgestelde vragen. Het kan goed zijn dat je het antwoord hierop al weet of zelf met andere vragen zit. Neem daarom gerust contact met ons op. Als specialist zijn we goed op de hoogte. We delen onze kennis graag.

Wat is de debiteurenadministratie?

De debiteurenadministratie taken zijn gericht op het factureren, innen van openstaande facturen en toezicht houden op de cashflow. De laatste jaren is er door de mogelijkheden van online meer nadruk gekomen op preventief debiteurenbeheer. De debiteurenadministratie taken spelen hiermee in op de toekomst.

Kosten Notify debiteurenbeheer software

De laatste vraag die mensen vaak hebben, is wat de debiteurenbeheer software gaat kosten. Als je onze software vergelijkt met het debiteurenbeheer salaris dan zul je verbaasd zijn over de kosten. Je kunt namelijk al vanaf 75 euro per maand starten. We hebben toegankelijke pakketten waardoor er voor iedere ondernemer een goede oplossing is. Voor je hoeft te betalen, mag je onze online debiteurenbeheer software gratis uitproberen. Je kan de software 14 dagen kosteloos proberen en je kan ieder moment opzeggen. Zou je liever eerst met een specialist willen praten? Dat kan door een demo aan te vragen.

Crediteuren en debiteuren administratie

Crediteuren en debiteuren, wat is het verschil ook alweer? Debiteuren zijn jouw klanten waar jij geld van moet ontvangen. Crediteuren zijn jouw leveranciers aan wie jij nog geld moet betalen. Deze geldstromen worden ook wel ‘cashflow’ genoemd. Een slechte cashflow kan het noodzakelijk maken om geld te lenen of kan zelfs tot faillissement leiden. Wanneer jij of jouw administratie-afdeling zowel de crediteuren- als debiteuren administratie uitvoert, zal het werk een stuk makkelijker en leuker worden. Ook geven wij graag de term crediteurenadministratie betekenis. Dit bestaat met name uit het verwerken van inkoopbonnen en binnenkomende facturen. Notify is er alleen voor de debiteuren administratie, aangezien de crediteuren administratie direct in je boekhoudpakket plaatsvindt.

Debiteurenbeheer

Wij hopen dat je hiermee een mooi beeld hebt gekregen van debiteuren administratie en de visie van Notify. Ons doel is namelijk dat we door middel van flows debiteurenbeheer automatiseren en jou proactief notificaties geven van zaken die je aandacht nodig hebben. Naast deze zaken, kan onze software nog veel meer op het gebied van debiteurenadministratie. Wij laten graag meer over Notify zien tijdens een demo. Van onze berichtenbox tot een online portaal voor jouw klanten in je eigen huisstijl, onze software kan teveel om hier op te noemen. Ga vandaag daarom al van start met Notify of vraag direct een gratis demo aan. Een specialist neemt de software dan met je door en kan indien gewenst direct een moment voor integratie inplannen.

Wat is een goed debiteurenbeheer?

Dat een goede debiteurenadministratie betekenis heeft voor iedere organisatie, mag duidelijk zijn. Zonder goede debiteurenadministratie kan het gebeuren dat rekeningen niet betaald worden door debiteuren. Dit kan ertoe leiden dat een bedrijf zelf niet meer in staat is aan de betaalverplichtingen te voldoen. Debiteuren administratie is dus enorm belangrijk. Hoe doe je dit goed? Wij denken natuurlijk vanuit onze eigen oplossing, maar zien ook het succes dat onze klanten ermee bereiken. Wat is een goed debiteurenbeheer? In onze ogen is dit een combinatie van ijzersterke software debiteurenbeheer en persoonlijke aandacht van medewerkers.

Neem nu contact op

Wij leveren graag de software, maar nemen ook graag de tijd om met medewerkers bij te praten over trends in debiteuren administratie. Neem hiervoor nu contact op. Wanneer je eenmaal klant bij ons bent, zul je merken dat de updates in de software ook automatisch meegenomen worden in nieuwe ontwikkelingen.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

Voeg programma’s toe die jouw organisatie dagelijks gebruikt en werk direct efficienter via onze inbox.

Persoonlijke ondersteuning

Notify is niet zomaar de beste software voor jou. Als onderdeel van Finster zorgen wij altijd voor persoonlijke ondersteuning, zodat jij het maximale uit je debiteurenbeheer kunt halen.

IJzersterke support

We zijn een zelfstandig, Nederlands bedrijf. Dat vertaalt zich in de praktijk naar korte lijnen en snel contact.

Eén compleet platform

Onze debiteurenbeheer software gaat verder dan alleen debiteurenbeheer. Met onze software maken we het betaalgedrag van jouw klanten inzichtelijk, waardoor je op voorhand keuzes kunt maken.

Specialist in credit management

Door nauw samen te werken met onze klanten bedenken we constant nieuwe en waardevolle oplossingen om het credit management te verbeteren.