Op zoek naar goede debiteurenbeheer software?

Met Notify haal je de meest innovatieve online debiteurenbeheer software in huis. Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw debiteurenbeheer efficiënter maken. We zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met jouw debiteuren kunt blijven communiceren. Snellere betalingen, me­­­er overzicht en ruimte voor persoonlijk contact.

Snellere betalingen met professionele software

Met ruim 500 klanten kunnen we wel stellen dat Notify dé debiteurenbeheer software is die bij je past! Met Notify volg je openstaande facturen op via automatische flows. Dat geeft ruimte en tijd om je te focussen op klanten die een meer persoonlijke benadering vragen, zodat je ook voor deze klanten een passende oplossing kunt vinden. De dispuutmanagement-module ondersteunt je bij het correct opvolgen van klachten zodat niets een snelle volledige betaling in de weg staat.

+30%

Snellere betalingen

Krijg je facturen 30% sneller betaald door de consistente opvolging van facturen en het aanbieden van verschillende betaalmethoden

+20%

Klanttevredenheid

Door vriendelijke en duidelijke communicatie maak je niet alleen jezelf, maar ook jouw klanten blij…. win-win!

-80%

Minder werk

Bespaar tot 80% van je tijd dat je besteedt aan debiteurenbeheer door slimme automatisering van administratieve taken.

Klanten aan het woord

Electrolux Professional

Notify helpt ons debiteurenbeheer te structureren, terwijl we ook het contact met onze debiteuren blijven hebben. Win-win dus!

Martijn van Heumen
Exter Polak & Charlouis

De keuze voor Notify leidde voor ons tot een ongekend aantal betalingen en reacties binnen zeer afzienbare tijd.

Marlies Mulders
Almere City FC

Voor mij is het échte resultaat dat we helemaal in control zijn over ons debiteurenbeheer, het hele seizoen door.

Wouter Griekspoor

Meer grip en controle

Met Notify, dé cloud-oplossing voor debiteurenbeheer, automatiseer je de meeste administratieve processen en bieden wij je alle tools die jij als finance professional nodig hebt om jouw credit credit management efficiënt, effectief en veilig uit te voeren. Deel data realtime, manage risico’s en verlaag jouw DSO tot 20%. En dat allemaal mét aandacht voor persoonlijk contact.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Notify geeft je dagelijks, via de uitgebreide agenda, een realtime en duidelijk overzicht van de acties die je kunt oppakken. Of dat nu gaat om inzicht in binnengekomen betalingen, te versturen herinneringen voor openstaande facturen, of het afhandelen van een klacht. We regelen het voor je. En dat niet alleen: de management- en rapportages in Notify zorgen ervoor dat jij volledig inzicht hebt in alle prestaties van je organisatie. Dat helpt je de juiste mensen binnen jouw organisatie op de hoogte te houden en te betrekken bij in het credit management proces.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

De software van Notify is eenvoudig te koppelen met meer dan 500 boekhoudpakketten. Notify herkent automatisch naar wie de betaalverzoeken verstuurd moeten worden. 

exact debiteurenbeheer
AFAS debiteurenbeheer
Snelstart debiteurenbeheer
moneybird debiteurenbeheer
twinfield debiteurenbeheer
visma debiteurenbeheer

Opvolging van je disputen

De dispuutmanagement-module in Notify ondersteunt je bij de juiste opvolging van klachten, zodat niets een snelle en volledige betaling in de weg staat. Dat eindigt niet bij het aanmaken van een dispuut. Het opvolgen en monitoren is minstens zo belangrijk. Wat voor dispuut is het, bij welke afdeling of collega loopt het aangemaakte dispuut en hoelang loopt het dispuut al?  

debiteurenbeheer software

Meer betaalgemak

Met Notify zorg je voor extra betaalmogelijkheden voor jouw debiteuren. Voeg online betalingsmethodes toe en bied jouw debiteuren de mogelijkheid om gespreid te betalen bij betalingsproblemen. Zo zorg je voor nog meer optimalisatie in het betaalgedrag.

 

Communiceer in jouw huisstijl

Met Notify stuur je geen standaard betalingsherinneringen. Alles is er op gericht om duidelijke, vriendelijke berichten te sturen en helemaal in jouw huisstijl. Dit zorgt voor herkenning en meer begrip bij je debiteuren. Tijdens de onboarding 

Geheel vrijblijvend Antwoord op alle vragen

Plan een demo

Een hoge klanttevredenheid

Dat is waar wij het voor doen!

4.6/5

“De support van Notify is goed, snel en zeer vriendelijk. Een aanrader voor ieder bedrijf.”

4.8/5

“Veel makkelijker in gebruik dan onze vorige debiteurenbeheersoftware”