Heldere communicatie met je debiteur

Een goede communicatie met je debiteur is essentieel. Waarom wordt een factuur niet betaald? Is deze aan de aandacht ontsnapt? Is er een klacht? Of heeft de debiteur serieuze betalingsproblemen? Door het gesprek aan te gaan, komt deze informatie sneller aan het licht. Met onze e-mailintegratie zorgen  wij ervoor dat jouw debiteuren makkelijk contact op kunnen nemen, zodat het betaalproces zo optimaal mogelijk blijft doorlopen.

Gratis aanmelden binnen één minuut

Nooit meer schakelen tussen applicaties

We integreren jouw e-mailbox en een van de belangrijkste voordelen van de e-mailintegratie is dat je niet langer hoeft te werken met verschillende programma’s naast elkaar. Door je e-mailbox te koppelen zijn alle inkomende e-mails direct zichtbaar in Notify, zonder dat je e-mails hoeft te kopiëren en te plakken. Ook kun je eenvoudig nieuwe e-mails versturen, beantwoorden en toewijzen zonder dat dat veel gedoe is.

Hoe Electrolux hun groei de baas blijft met Notify

Notify helpt ons debiteurenbeheer te structureren, terwijl wij door de mailintegratie ook het contact met onze debiteuren vanaf een centraal punt hebben. Win-win dus!

Overzichtelijke inbox

Alle binnenkomende berichten worden direct gekoppeld aan de desbetreffende klant en factuur. In de overzichtelijke inbox zie je direct welke berichten er nog behandeld moeten worden of wat er al is afgehandeld. Beantwoorden doe je direct vanuit je mailbox. Berichten toewijzen aan je collega? Dat doe je met één klik.

mailintegratie notify

Contact via het klantenportaal

Bij elke e-mail of brief die wij versturen, zorgen we er voor dat jouw debiteur direct kan inloggen in het online klantenportaal. Naast alle relevante tools, zoals het downloaden van de openstaande facturen en direct online betalen kan hij hier ook berichten versturen, waarmee hij gemakkelijk kan reageren op de openstaande facturen.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

De software van Notify is eenvoudig te koppelen met meer dan 500 boekhoudpakketten. Notify herkent automatisch naar wie de betaalverzoeken verstuurd moeten worden. 

exact debiteurenbeheer
AFAS debiteurenbeheer
Snelstart debiteurenbeheer
moneybird debiteurenbeheer
twinfield debiteurenbeheer
visma debiteurenbeheer