Heldere communicatie met je debiteur

Een goede communicatie met je debiteur is essentieel. Waarom wordt een factuur niet betaald? Is deze aan de aandacht ontsnapt? Is er een klacht? Of heeft de debiteur serieuze betalingsproblemen? Door het gesprek aan te gaan, komt deze informatie sneller aan het licht. We zorgen ervoor dat jouw debiteuren makkelijk contact op kunnen nemen, zodat het betaalproces zo optimaal mogelijk blijft doorlopen.

Gratis aanmelden binnen één minuut

Overzichtelijke inbox

Alle binnenkomende berichten worden direct gekoppeld aan de desbetreffende klant en factuur. In de overzichtelijke inbox zie je direct welke berichten er nog behandeld moeten worden of wat er al is afgehandeld. Beantwoorden doe je direct vanuit je mailbox. Berichten toewijzen aan je collega? Dat doe je met één klik.

Contact via het klantenportaal

Bij elke e-mail of brief die wij versturen, zorgen we er voor dat jouw debiteur direct kan inloggen in het online klantenportaal. Naast alle relevante tools, zoals het downloaden van de openstaande facturen en direct online betalen kan hij hier ook berichten versturen, waarmee hij gemakkelijk kan reageren op de openstaande facturen.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

Voeg programma's toe die jouw organisatie dagelijks gebruikt en werk direct efficienter via onze inbox.