Een online portaal voor jouw debiteuren

We helpen niet alleen jou, maar ook je klanten. Met een fijn online klantenportaal kunnen zij alle informatie vinden over hun facturen, betaalinformatie en veel gestelde vragen. We verbeteren de klantervaring en dat zorgt voor beter betaalgedrag wat jouw cashflow natuurlijk ten goede komt. 

Gratis aanmelden binnen één minuut

Gebruiksgemak staat voorop

Het klantenportaal is ontwikkeld om jouw klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien en zo makkelijk mogelijk te laten betalen. In één oogopslag zien zij alle essentiële informatie van hun factuur. Online betalen, vragen stellen of de factuur downloaden? Ze kunnen het zo regelen. 

Makkelijke online communicatie

Alles is gericht op makkelijke communicatie met je klanten. Heeft je klant een vraag? Dan stelt hij deze gemakkelijk online. Wordt er een vraag gesteld, dan ontvang jij die direct in je eigen dashboard. Zo houden we alles overzichtelijk.

Helemaal in jouw huisstijl

Omdat het klantenportaal onderdeel is van jouw organisatie, passen we het helemaal aan naar jouw stijl. Dat wil zeggen: jouw logo, jouw kleuren en veel gestelde vragen rondom jouw factuurproces en bedrijfsvoering. 

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

Voeg programma’s toe die jouw organisatie dagelijks gebruikt en werk direct efficienter via onze inbox.