We zijn op een missie

Wij zijn Creditpartners, het enthousiaste team achter Notify. Creditmanagement is belangrijker dan ooit. Daarom bouwen wij elke dag aan ’s werelds beste software om creditmanagement makkelijk en vooral leuker te maken. Welkom bij Notify!

Slim debiteurenbeheer

Wij willen graag het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi.

Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en precies waar het nodig is juist persoonlijker te maken.

Altijd persoonlijk

Ondanks dat we graag automatiseren, zijn wij in een ding misschien wel heel ouderwets: persoonlijk contact met onze klanten.

Wij helpen je graag persoonlijk en helpen je graag bij het verbeteren van je betalingsflow. Wij nemen het werk van je over, zodat jij je kunt focussen op je onderneming. Hoe lekker is dat?!

Behind the scenes

Teamwork makes the dream work. Ontmoet de fantastische mensen achter Notify.

Bodyl

Creditmanager

Christian

Creditmanager

Esther

Creditmanager

Jette

Customer Support

Frank

Operational manager

Kelly

Financiele administratie

Kevin

Head of sales

Mark

Bedrijfsjurist

Max

Online marketeer

Rene

Backend developer

Rob

Head of development

Rowin

Business controler

Sander

Customer Support

Simone

Customer Support

Shamira

Creditmanager

Een ambitieus team van coders, creatives en marketeers

Creditpartners bestaat uit jonge, ambitieuze en energieke mensen die graag plezier hebben, maar spelen om te winnen. Samen bouwen we elke dag aan ’s werelds beste creditmanagement oplossing.

Alles voor en met een glimlach

Samen met ons geweldige team zorgen wij voor een topsfeer om elke dag weer de allerbeste ervaring te kunnen bieden voor onze klanten. Lachen en een onbevangen sfeer horen hier zeker bij. Wanneer wij het naar ons zin hebben, presteren wij maximaal!

Waarom Notify?

Honderden teams gebruiken Notify om creditmanagement makkelijk te maken en daarbij de allerbeste klantervaring te bieden.

Jong doelgericht team
De drive om het beste te leveren
We doen het samen
Non-stop innovatie
We love our customers
Samen het verschil maken
Alles voor een lach

We’re ready to rock