Koppel je administratie met Notify

 Het bouwen van koppelingen zit ons in het bloed. Door een slimme koppeling met jouw boekhoudpakket, vinden wij automatisch jouw openstaande facturen en zorgen wij voor de juiste opvolging. 

Koppel je je administratie met de software van Notify

We hebben veel koppelingen en samenwerkingen met verschillende bedrijven.  Door de automatische koppeling met de boekhoudpakketten zijn we in staat om jou de beste oplossing voor debiteurenbeheer te bieden, zodat jij zo snel mogelijk kunt starten met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Welk boekhoudpakket gebruik jij?

Notify koppelingen

Boekhoudsoftware

Exact Online

Met de eenvoudige en snelle koppeling tussen Exact Online en Notify kun je binnen een dag starten met het optimaliseren van je debiteurenbeheer en automatische flows.

AFAS

Werk je met AFAS? Wij ook! We zijn namelijk partner van AFAS. De koppeling tussen AFAS en Notify is alles wat je nodig hebt om het maximale uit jouw debiteurenbeheer te halen. 

Snelstart

Het opzetten van een verbinding met tussen Snelstart en Notify is een fluitje van een cent. Binnen een dag kun je van start met professioneel debiteurenbeheer.

Microsoft Dynamics

We bewijzen graag hoe eenvoudig onze software werkt. Door de API kun je Notify helemaal zelf koppelen met je Microsoft Dynamics administratie.

Moneybird

Op zoek naar een automatische oplossing voor debiteurenbeheer? Koppel je Moneybird administratie aan Notify en start vandaag nog met optimaliseren.

Twinfield

Geen import/export oplossingen, maar een API koppeling is wat we jou bieden. Je Twinfield administratie koppel je snel en veilig met Notify.

Visma

Automatisch je debiteuren opvolgen en toch de controle houden? Koppel je Visma administratie met Notify en je kan vandaag nog gaan starten.

Accountview

Meer uit je debiteurenbeheer halen? Koppel je Accountview administratie dan met de software van Notify. Makkelijker kunnen wij het niet voor jou maken…

Yuki

Doe je je boekhouding in Yuki? Dan mist alleen nog de slimme koppeling tussen Yuki en Notify, zodat je kunt starten met professioneel debiteurenbeheer.

In-house ontwikkeling

Bij Notify ontwikkelen wij onze software en onze koppelingen zelf. Dit maakt ons uiterst flexibel en stelt ons in staat om snel nieuwe (maatwerk) koppelingen te realiseren voor onze klanten en partners. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem even contact op.

Bijna 1000 koppelingen

Naast de bekende boekhoudpakketten is Notify te koppelen aan bijna 1000 andere boekhoud-, facturatie-, en administratiesystemen.

Zelfs als wij nog geen koppeling met jouw systeem hebben, zoeken wij altijd naar de mogelijkheid om toch een koppeling tot stand te brengen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

2000

ABAS ERP

ACCEPT

AFAS PROFIT

BMS

BOB SOFTWARE

BOUWSOFT

BOUWOFFICE

CASH

CONCORDE

DAVILEX

INFOR

JD EDWARDS

KINDEROPVANG CONTROL

KING

MULTIVERS

NAVISION

NETSUITE

QUICKBOOKS

RETAILSOFT

SAGE

XERO ACCOUNTING

WEFACT

WINBOOKS

ZUORA