Afas en Notify

Koppel je AFAS administratie direct aan het online platform van Notify en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om je AFAS administratie te koppelen aan ons platform.

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Notify, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan AFAS. De software van Notify herkent automatisch welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen.

 

Koppel Afas met Notify

Wanneer we samen met jou de juiste flows hebben ingericht, herkent Notify automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een betaalverzoek eruit verstuurd moet worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze software jou ontzettend veel gaat opleveren. We vertellen jou graag alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen je AFAS debiteurenbeheer met onze software te optimaliseren.

Over Afas

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Dit doen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij klanten, medewerkers en het milieu centraal staan. AFAS is met meer dan 15.000 gebruikers een belangrijke speler op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware.

De voordelen:

R

Naadloos aansluiten

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen.

R

Direct op je eigen bankrekening

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden.

R

Verbeter je cashflow

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Bijna 1000 koppelingen

Naast de bekende boekhoudpakketten is Notify te koppelen aan bijna 1000 andere boekhoud-, facturatie-, en administratiesystemen.

Zelfs als wij nog geen koppeling met jouw systeem hebben, zoeken wij altijd naar de mogelijkheid om toch een koppeling tot stand te brengen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

2000

ABAS ERP

ACCEPT

AFAS PROFIT

BMS

BOB SOFTWARE

BOUWSOFT

BOUWOFFICE

CASH

CONCORDE

DAVILEX

INFOR

JD EDWARDS

KINDEROPVANG CONTROL

KING

MULTIVERS

NAVISION

NETSUITE

QUICKBOOKS

RETAILSOFT

SAGE

XERO ACCOUNTING

WEFACT

WINBOOKS

ZUORA