Exact Online

debiteurenbeheer met Notify

Koppel je Exact Online administratie direct aan het online platform van Notify en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om je Exact Online administratie te koppelen aan ons platform.

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Notify, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan Exact Online. De software van Notify herkent automatisch welke debiteuren een betaalverzoek mogen ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de verzoeken bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen.

Koppel je Exact Online met Notify

Je kunt Notify heel eenvoudig koppelen met je eigen omgeving in Exact Online. We doen dat samen en als je in Exact Online ook je facturen maakt, kunt je zelfs binnen een uur aan de slag met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. We bewijzen jou graag hoe eenvoudig onze debiteurenbeheer software werkt. Wij denken namelijk dat debiteurenbeheer Exact online beter en prettiger kan. Je kunt Notify koppelen met Exact Online in Nederland, België en zelfs in Duitsland.

Aan de slag met Notify

Wanneer we samen met jou de juiste flows hebben ingericht, herkent Notify automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een betaalverzoek eruit verstuurd moet worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze software jou ontzettend veel gaat opleveren. We vertellen jou graag alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen je Exact Online debiteurenbeheer met onze software te optimaliseren.

Over Exact Online

Exact maakt bedrijfssoftware voor MKB en accountants. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb. Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.

Breng flow in je creditmanagement en ga van start met Notify:

R

Naadloos aansluiten

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen.

R

Naadloos aansluiten

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden.

R

Naadloos aansluiten

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Bijna 1000 koppelingen

Naast de bekende boekhoudpakketten is Notify te koppelen aan bijna 1000 andere boekhoud-, facturatie-, en administratiesystemen.

Zelfs als wij nog geen koppeling met jouw systeem hebben, zoeken wij altijd naar de mogelijkheid om toch een koppeling tot stand te brengen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

2000

ABAS ERP

ACCEPT

AFAS PROFIT

BMS

BOB SOFTWARE

BOUWSOFT

BOUWOFFICE

CASH

CONCORDE

DAVILEX

INFOR

JD EDWARDS

KINDEROPVANG CONTROL

KING

MULTIVERS

NAVISION

NETSUITE

QUICKBOOKS

RETAILSOFT

SAGE

XERO ACCOUNTING

WEFACT

WINBOOKS

ZUORA