Visma en Notify

Koppel je Visma administratie direct aan het online platform van Notify en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om je Visma administratie te koppelen aan ons platform.

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Notify, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan Visma. De software van Notify herkent automatisch welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen.

Koppel Visma met Notify

Wanneer we samen met jou de juiste flows hebben ingericht, herkent Notify automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een betaalverzoek eruit verstuurd moet worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze software jou ontzettend veel gaat opleveren. We vertellen jou graag alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen je Visma debiteurenbeheer met onze software te optimaliseren.

Over Exact Online

Visma.net is de slimste erp-cloudoplossing van Visma voor bedrijven met de ambitie om hun administratieve processen naar een hoger niveau te tillen. Visma.net ERP past het beste in een omgeving waar bovengemiddeld complexe administratieve vraagstukken ingevuld moeten worden.

Breng flow in je creditmanagement en ga van start met Notify:

R

Naadloos aansluiten

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen.

R

Ontvang betalingen op je eigen rekening

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden.

R

Verbeter je cashflow

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Bijna 1000 koppelingen

Naast de bekende boekhoudpakketten is Notify te koppelen aan bijna 1000 andere boekhoud-, facturatie-, en administratiesystemen.

Zelfs als wij nog geen koppeling met jouw systeem hebben, zoeken wij altijd naar de mogelijkheid om toch een koppeling tot stand te brengen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

2000

ABAS ERP

ACCEPT

AFAS PROFIT

BMS

BOB SOFTWARE

BOUWSOFT

BOUWOFFICE

CASH

CONCORDE

DAVILEX

INFOR

JD EDWARDS

KINDEROPVANG CONTROL

KING

MULTIVERS

NAVISION

NETSUITE

QUICKBOOKS

RETAILSOFT

SAGE

XERO ACCOUNTING

WEFACT

WINBOOKS

ZUORA