Breng structuur in je herinnerproces

Met Notify worden debiteuren structureel herinnerd aan openstaande facturen. Voor een goed betalingsgedrag van jouw debiteuren is consistentie hierin erg belangrijk. Jij bepaalt het proces, de doorlooptijd en de manier waarop je een klant herinnert aan de openstaande factuur.

Gratis aanmelden binnen één minuut

Automatische opvolging van je facturen

Wordt je factuur niet betaald? dan start Notify automatisch een herinneringsproces waarbij jij altijd de volledige controle hebt. Vanaf het eerste betaalverzoek tot het incassotraject bij een incassobureau. Wat je dit oplevert? Zeeën van tijd en gemiddeld 30% snellere betaling!

Altijd alle informatie bij de hand

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die Notify voor je uitvoert. Wordt die ene debiteur verzocht de factuur te betalen? Dan weet jij het van tevoren. Je volgt de gehele flow en alle historie via je eigen dashboard. Per debiteur of per factuur. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld.

Volg de flow

De perfecte flow stellen wij vooraf samen met jou in. Hoe communiceer je met je klanten? En wat gaat er gebeuren om jouw factuur betaald te krijgen? Deze flows kun je tot in detail volgen. Bekijk alle mails en brieven en lees de notities van de acties die zijn uitgevoerd. Heeft je debiteur een mail geopend of gereageerd? Je ziet het gelijk!

Waarom debiteurenbeheer uitbesteden als je het zelf kunt?

Bij Notify zijn wij van mening dat iedere organisatie recht heeft op goede debiteurenbeheer software. Weg met al die tijdrovende en administratieve taken! Met onze debiteurenbeheer software zorg je dat jouw facturen sneller betaald worden en dat jij op een ontspannen manier met je klanten kunt communiceren. En weet je… dat kun jij helemaal zelf!

Veel snellere betalingen, 100% controle en meer ruimte voor persoonlijk contact is wat we jou kunnen garanderen.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

Voeg programma's toe die jouw organisatie dagelijks gebruikt en werk direct efficienter via onze inbox.