We zijn op een missie

Wij zijn Finster, het enthousiaste team achter Notify. Credit management is belangrijker dan ooit. Daarom bouwen wij elke dag aan ’s werelds beste software om credit management makkelijk en vooral leuker te maken. Welkom bij Notify!

Over Notify

Notify is opgericht in 2019 en onderneemt met een duidelijke visie: het debiteurenbeheer van organisaties slimmer, effectiever én persoonlijker maken. Dat is hard werken, maar ook heel mooi. Wij vinden dat goed debiteurenbeheer tijd moet opleveren, geen tijd kosten. Met behulp van de professionele en complete debiteurenbeheer software van Notify zorgen we dat facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met klanten kunt communiceren. Bovendien worden processen transparant voor iedereen. Samenwerken in een systeem betekent makkelijker automatiseren en sturen op betrouwbare inzichten. Tijdrovende, administratieve taken automatiseren wij voor je zodat je die tijd kunt besteden aan klanten die dat nodig hebben.

Notify debiteurenbeheer

Meer dan alleen software

Ondanks dat we graag automatiseren, zijn wij in een ding misschien wel heel ouderwets: persoonlijk contact met onze klanten.

Notify is meer dan alleen software, bij ons staat persoonlijk en deskundig advies hoog in het vaandel. Ieder bedrijf is anders en daarom denken wij met je mee over hoe Notify het beste in jouw organisatie past. Hoe gaat de implementatie er uit zien? Kan ik historische data meenemen? Welke koppelingen zijn nodig? Bij Notify stoppen we niet voordat je volledig gewend bent aan ons systeem. 

Ons gedreven team

Bodyl

Support specialist

Jette

Sales support

Mark

Legal advisor

Simone

Support specialist

Rob

Co-owner

Rowin

Business controller

Kevin

Co-owner

Rene

Backend developer

Frank

Operational manager

Behind the scenes

Teamwork makes the dream work. Ontmoet de fantastische mensen achter Notify.

Een ambitieus team van specialisten, klaar om jou van dienst te zijn!

Ons team staat vanaf het eerste moment klaar om jouw debiteurenbeheer zo efficiënt mogelijk in te richten. We doen dat niet alleen, we bouwen samen met onze partners continu aan het verbeteren van onze producten en diensten. Zij ondersteunen ons bijvoorbeeld bij het koppelen met jouw boekhoudpakket, betaaloplossingen en printprocessen.  

 

Waarom Notify?

Honderden teams gebruiken Notify om creditmanagement makkelijk te maken en daarbij de allerbeste klantervaring te bieden.

Jong doelgericht team
De drive om het beste te leveren
We doen het samen
Non-stop innovatie
We love our customers
Samen het verschil maken
Alles voor een lach

We’re ready to rock