Waarom kiezen voor Notify

Met Notify haal je de meest innovatieve online debiteurenbeheer software in huis. Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw betalingsflow efficiënter maken. We zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met jouw debiteuren kunt blijven communiceren. Snellere betalingen, me­­­er overzicht en ruimte voor persoonlijk contact.

Gratis aanmelden binnen één minuut

+30%

Snellere betalingen

Krijg je facturen 30% sneller betaald door de consistente opvolging van facturen en het aanbieden van verschillende betaalmethoden

+20%

Klanttevredenheid

Door vriendelijke en duidelijke communicatie maak je niet alleen jezelf, maar ook jouw debiteuren blij…. win-win!

-80%

Minder werk

Bespaar tot 80% van je tijd dat je besteedt aan debiteurenbeheer door slimme automatisering van administratieve taken.

Snellere betalingen door goede opvolging

Met onze slimme cloudsoftware krijgt u uw facturen 30% sneller betaald. We automatiseren jouw debiteurenbeheer en voegen persoonlijke communicatie toe waar het nodig is. Met onze ijzersterke debiteurenbeheer software zorgen we voor snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. 

Ontdek alle ins en outs van Notify tijdens een 30-minuten durende demo. In de demo lichten we alle functionaliteiten toe van onze software voor debiteurenbeheer.

 

Meer grip en controle

Wij nemen het werk van je over, zodat jij alleen nog maar hoeft te controleren. Met de overzichtelijke agenda en de super handige berichten inbox hou jij altijd grip op wat er gebeurt in jouw administratie. 

Onze software zorgt voor een constante bewaking van jouw debiteuren en openstaande facturen. Alle communicatie via chat, mail en post zullen wij verwerken in een uitgebreid dashboard.

Minder werk door slimme automatisering

Notify controleert jouw openstaande facturen en start automatisch een herinneringsproces waarbij jij zelf de volledige controle hebt. Vanaf de eerste openstaande factuur tot de laatste aanmaning. Bespaar tot wel 80% kostbare tijd door slimme automatisering van je debiteurentraject.

Juist ook voor jouw klanten

We helpen niet alleen jou, maar ook je klanten. Met een fijn online klantenportaal kunnen zij alle informatie vinden over hun facturen, betaalinformatie en veel gestelde vragen. We verbeteren de klantervaring en bieden online betalingsmogelijkheden. Dat zorgt voor beter betaalgedrag wat jouw cashflow weer ten goede komt. 

Meer betaalgemak

Met Notify zorg je voor extra betaalmogelijkheden voor jouw debiteuren. Voeg online betalingsmethodes toe en bied jouw debiteuren de mogelijkheid om gespreid te betalen bij betalingsproblemen. Zo zorg je voor nog meer optimalisatie in het betaalgedrag.

 

Communiceer in jouw huisstijl

Met Notify stuur je geen standaard betalingsherinneringen. Alles is er op gericht om duidelijke, vriendelijke berichten te sturen en helemaal in jouw huisstijl. Dit zorgt voor herkenning en meer begrip bij je debiteuren. 

Notify groeit met je mee

Met Notify zorg je gemakkelijk voor extra betaalmogelijkheden voor jouw debiteuren. Voeg online betalingsmethodes toe en bied jouw debiteuren de mogelijkheid om gespreid te betalen bij betalingsproblemen. Zo zorg je voor nog meer optimalisatie in het betaalgedrag.

Koppel direct aan jouw boekhoudpakket

De software van Notify is eenvoudig te koppelen met meer dan 500 softwarepakketten. Notify herkent automatisch naar wie de betaalverzoeken verstuurd moeten worden. 

exact debiteurenbeheer
AFAS debiteurenbeheer
Snelstart debiteurenbeheer
moneybird debiteurenbeheer
twinfield debiteurenbeheer
visma debiteurenbeheer

Een hoge klanttevredenheid

Dat is waar wij het voor doen!

4.6/5

"De support van Notify is goed, snel en zeer vriendelijk. Een aanrader voor ieder bedrijf."

4.8/5

"Veel makkelijker in gebruik dan onze vorige debiteurenbeheersoftware"

”Notify helpt ons  debiteurenbeheer te structureren, terwijl we ook het contact met onze debiteuren blijven hebben. Win-win dus!”

Martijn van Heumen

Electrolux Professional

”De keuze voor Notify leidde voor ons tot een ongekend aantal betalingen en reacties binnen zeer afzienbare tijd.”

Marlies Mulders

Exter Polak & Charlouis

”Voor mij is het échte resultaat dat we helemaal in control zijn over ons debiteurenbeheer, het hele seizoen door.”

Wouter Griekspoor

Almere City FC